ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η δραστηριότητα των ανθρώπων της GOLDEN HOME είναι διαρκής και πάντα στοχευμένη στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της αγοράς. Έτσι η εταιρία εξελίχθηκε θεαματικά με ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό σύστημα λειτουργίας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατέκτησε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας ήδη επτά καταστήματα στην Αττική, ενώ σύντομα αναπτύσσεται και πανελλαδικά μέσω του franchise.

Η ανάπτυξη της αγοράς οδήγησε την εταιρία στη σύσταση της ομάδας επαγγελματικού ακινήτου, την GOLDEN HOME Commercial, με τους πιο έμπειρους συμβούλους επαγγελματικών ακινήτων στην ελληνική αγορά.

Ένας νέος κλάδος δημιουργήθηκε, η GOLDEN HOME Holidays, που εξυπηρετεί ολιγοήμερες μισθώσεις εξοχικών κατοικιών σε τουριστικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο μιας νέας ανερχόμενης αγοράς, που θα απορροφήσει σημαντικό μερίδιο της μεγάλης εισερχόμενης τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα.

Οι 23 ομάδες πωλήσεων, με 450 και πλέον έμπειρους συμβούλους ακίνητης περιουσίας, εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πελάτες. Ένα πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαρκώς εξελίσσεται καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος των απαιτήσεων της αγοράς.