Πώληση, Κατοικία, Οροφοδιαμέρισμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ

Κώδ. Ακινήτου: 312799

Δωμάτια 2
Μπάνια 1
Όροφος 4 (4ος)
Εμβαδόν 105 m2
Κατασκευή 2011

310000

ή με χορήγηση δανείου €/ΜΗΝΑ

2952.380952381 € / m2

Ημ. Ενημέρωσης: 04/04/26

Περιγραφή

Πωλείται Διαμέρισμα 105 τ.μ. – Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη | 310.000€ (συζητήσιμη) Σε μία από τις πιο ζωντανές και περιζήτητες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στην Κάτω Τούμπα και συγκεκριμένα επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη, διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό διαμέρισμα 105 τ.μ., στον 4ο και τελευταίο όροφο καλοδιατηρημένης οικοδομής του 2011. Το ακίνητο διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και άνετους, φωτεινούς χώρους που προσφέρουν υψηλό επίπεδο διαβίωσης. Η θέση του στον τελευταίο όροφο εξασφαλίζει ησυχία και ιδιωτικότητα, ενώ η ανοιχτωσιά προσφέρει απεριόριστη θέα και άπλετο φυσικό φως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η περιοχή προσφέρει εύκολο παρκάρισμα στον δρόμο, ενώ σε απόσταση μόλις 50 μέτρων υπάρχει διαθέσιμο ιδιωτικό parking με κόστος 120€ τον μήνα. Η σύγχρονη κατασκευή του 2011, σε συνδυασμό με τη λειτουργική διαρρύθμιση, καθιστούν το ακίνητο ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση. Η Κάτω Τούμπα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, πληθώρα καταστημάτων, καφέ, εστιατορίων, σχολείων και υπηρεσιών, καθώς και εύκολη σύνδεση με μέσα μεταφοράς και βασικούς οδικούς άξονες. Πρόκειται για μια ζωντανή και ασφαλή γειτονιά που καλύπτει κάθε σύγχρονη ανάγκη. Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις 310.000€ και είναι συζητήσιμη.

Ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο;

Τώρα μέσω της ιστοσελίδας goldenhome.gr μπορείτε να στείλετε απευθείας αίτημα για ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Playroom : Όχι
Ανακαίνιση : Όχι
Αποχέτευση : Υπόνομος
Ασανσέρ : Ναι
Δάπεδα : Πλακάκι
Δίκτυο Η/Υ : ---
Δορυφορική Κεραία : Όχι
Επιπλωμένο : Όχι
Θέρμανση : Αυτόνομη
Κατοικίδια Δεκτά : Ναι
Καυστήρας : Φυσικού Αερίου
Κλιματισμός : Ναι
Κουζίνα : Φωτεινή, Ενιαία Με Σαλόνι
Κουζίνα (αριθμός) : 1
Μπάνια : Μεγάλο, Με Παράθυρο
Μπάνια (αριθμός) : 1
Πόρτα Ασφαλείας : Ναι
Σκάλα : Όχι
Τζάκι : Όχι
Τύπος Ρεύματος : Τριφασικό
Ηλιακός : Προεγκατάσταση
Βεράντες : Μεγάλες, Με Ωραία Θέα, Στο Σαλόνι
Βεράντες (τμ) : 30
Εξωτερική Εμφάνιση : Άριστη
Κήπος : Όχι
Κήπος (τμ) : 0
Μπαλκόνια : Στα Υ/Δ, Στο Σαλόνι με Θέα
Περιβάλλοντας Χώρος : Κοντά σε σχολείο, Κοντά στην Αγορά, Κοντά σε Συγκοινωνίες
Πισίνα : Όχι
Πισίνα (τμ) : 0
Τέντες : Όχι
Εμβαδόν Οικοπέδου : 150
Μπαλκόνια (τμ) : 15
Ενεργειακή Κλάση : Δ, Β
Αποθήκη : Ναι
Αρ.Διαμερισμάτων : 4
Ζώνη : Γενικής Κατοικίας
Θέα : Απεριόριστη
Θέση : Φωτεινό, Προσόψεως
Κατάλληλο για Εξοχική Κατοικία : Οχι
Κατάλληλο για Επαγγ.Xρήση : Ναι
Κατάλληλο για Φοιτητές : Οχι
Κατάσταση Ακινήτου : Νεόδμητο
Μισθωμένο : Όχι
Ποιότητα Κατασκευής : Άριστη κατασκευή, Πολυτελής κατασκευή, Σύγχρονη κατασκευή
Ρετιρέ : Ναι
Συγκοινωνίες : Λεωφορεία
Συναγερμός : Όχι
Αποθήκη (τμ) : 7.5
Αρ. Ορόφων : 4
Προσανατολισμός : Βορειοανατολικό

Υπολογιστής Δανείου

Ποσό Δανείου *Ελάχιστο ποσό δανείου 10.000€ Κυμαινόμενο Επιτόκιο: Euribor 3M (ενδεικτικά 2%) + spread (από 1,75%)+ εισφορά Ν.128/75 (0,12%) Σταθερό Επιτόκιο: από 2,8% + εισφορά Ν.128/75 (0,12%)
Επιτόκιο
Έτη Αποπληρωμής

Παράδειγμα: Δάνειο 100.000€, συνολική διάρκεια 30 έτη. Για τα τρία πρώτα έτη τελικό επιτόκιο 2,92% και τα υπόλοιπα 27 έτη τελικό επιτόκιο 4%. Ενδεικτική δόση για τα τρία πρώτα χρόνια ~420€ και για τα υπόλοιπα 27 έτη ~500€

Ποσό Ενδεικτικής Δόσης

Τελικό Επιτόκιο:
*Tο τελικό επιτόκιο διαμορφώνεται βάσει του προγράμματος του στεγαστικού δανείου (κυμαινόμενο, υβριδικό, σταθερό) και του προφίλ του δανειολήπτη.

Ψάχνετε για το τέλειο σπίτι; Λάβετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε! Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για ένα στεγαστικό δάνειο.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ