ΚΕΡΚΥΡΑ - Κορισσίοι
Κώδ. Ακινήτου: 409422
Πώληση Οικοπέδου Κέρκυρα – Άγιος Γεώργιος Αργυράδων / Νότια Κέρκυρα Οικόπεδο επιφανείας 750 τ.μ. στην πανέμορφη περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, στη Δ.Ε. Κορισσίων στην Νότια Κέρκυρα. Σε απόσταση μόλις 130 μέτρων από την παραλία, σημείο με οικιστικό ενδιαφέρον και παρουσία τουριστικών καταλυμάτων. Ιδανικό για επένδυση ή ιδιωτική χρήση. Άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, εντός οικισμού, με δυνατότητα δόμησης έως 400 τ.μ. και μέγιστο ύψος 7,5 μέτρα., κατάλληλο για διώροφη κατοικία ή συγκρότημα μικρών διαμερισμάτων προς εκμετάλλευση. Η μοναδική του θέση συνδυάζει ήρεμο περιβάλλον, άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και πλήρη σύνδεση με υποδομές, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για ιδιώτες και επενδυτές. Το οικόπεδο διατίθεται επίσης και για αντιπαροχή - Άμεσα διαθέσιμο.
Τώρα μέσω της ιστοσελίδας goldenhome.gr μπορείτε να στείλετε απευθείας αίτημα για ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, συμπληρώστε τα στοιχεία σας
| Απόσταση από Θάλασσα (μ) : | 130 |
| Θέα : | Θάλασσα |
| Θόρυβος : | Ήσυχο |
| Οικοδομήσιμο : | Ναι |
| Υπαρξη Κτηρίου : | Όχι |
| Βάθος : | 20 |
| Θέση : | Προσόψεως |
| Μήκος Πρόσοψης : | 37 |
| Χτίζει (τμ) : | 400 |
| Περίφραξη : | Όχι |
| Δρόμος Πρόσοψης : | Άσφαλτος |
| Άρτιο : | Ναι |
| Ύψος Δόμησης : | 7.5 |
| Κλίση : | Επίπεδο |
| Πολεοδομική κατάσταση : | Εντός Σχεδίου |
| Αριθμός Όψεων : | 1 |
| Συντελεστής Κάλυψης : | 0.2 |
| Συντελεστής Δόμησης : | 0.53 |
Παράδειγμα: Δάνειο 100.000€, συνολική διάρκεια 30 έτη. Για τα τρία πρώτα έτη τελικό επιτόκιο 2,92% και τα υπόλοιπα 27 έτη τελικό επιτόκιο 4%. Ενδεικτική δόση για τα τρία πρώτα χρόνια ~420€ και για τα υπόλοιπα 27 έτη ~500€
Ψάχνετε για το τέλειο σπίτι; Λάβετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε! Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για ένα στεγαστικό δάνειο.