Κυψέλη - Νέα Κυψέλη
Κώδ. Ακινήτου: 531652
Κυψέλη – Διαμέρισμα 75 τ.μ. με 2 Υ/Δ, πλησίον Πλατείας Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη & Πατησίων Σε ιδιαίτερα εξυπηρετούμενο σημείο της Κυψέλης, πλησίον της Πατησίων και μόλις 3 λεπτά από τη Φωκίωνος Νέγρη, διατίθεται φωτεινό διαμέρισμα 75 τ.μ. στον 1ο όροφο πολυκατοικίας με ασανσέρ. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και τρία μπαλκόνια, στο σαλόνι, στο ένα υπνοδωμάτιο και στην κουζίνα, προσφέροντας άφθονο φυσικό φωτισμό και καλό αερισμό. Διαθέτει επίσης πολλές εντοιχισμένες ντουλάπες και επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους. Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 1963. Το 2016 ανανεώθηκαν τα ντουλάπια της κουζίνας και η πόρτα ασφαλείας. Τα ξύλινα κουφώματα διατηρούν τον χαρακτήρα της κατοικίας. Η θέση του αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς βρίσκεται περίπου 5 λεπτά από την Πλατεία Κυψέλης και τον νέο σταθμό μετρό, μόλις 3 λεπτά από τη Φωκίωνος Νέγρη και πολύ κοντά στην Πατησίων. Ο πλησιέστερος ηλεκτρικός σταθμός, στον Άγιο Νικόλαο, απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει πλήθος καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, σχολείων, υπηρεσιών και μέσων μαζικής μεταφοράς, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στις καθημερινές ανάγκες. Το ακίνητο αποτελεί μια πρακτική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση, χάρη στους χώρους του, τα τρία μπαλκόνια και την εύκολη πρόσβαση σε βασικά σημεία και συγκοινωνιακές υποδομές της περιοχής. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη.
Τώρα μέσω της ιστοσελίδας goldenhome.gr μπορείτε να στείλετε απευθείας αίτημα για ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, συμπληρώστε τα στοιχεία σας
| Boiler : | Ναι |
| Playroom : | Όχι |
| WC : | Όχι |
| Ανακαίνιση : | Ντουλάπια Κουζίνας, Πόρτα Ασφαλείας |
| Ασανσέρ : | Ναι |
| Δάπεδα : | Πλακάκι, Παρκέ |
| Επιπλωμένο : | Όχι |
| Κατοικίδια Δεκτά : | Ναι |
| Καυστήρας : | Όχι |
| Κλιματισμός : | Όχι |
| Κουζίνα : | Με Μπαλκόνι |
| Κουζίνα (αριθμός) : | 1 |
| Μπάνια : | Με Παράθυρο, Με Ντουζιέρα |
| Μπάνια (αριθμός) : | 1 |
| Πόρτα Ασφαλείας : | Ναι |
| Σαλόνι : | Φωτεινό |
| Σκάλα : | Όχι |
| Τζάκι : | Όχι |
| Τύπος Ρεύματος : | Μονοφασικό |
| Υ/Δ : | 2 |
| Φυσικό Αέριο : | Όχι |
| Θέρμανση : | Χωρίς Θέρμανση |
| Βεράντες : | Όχι |
| Εξωτερική Εμφάνιση : | Καλή |
| Κήπος : | Όχι |
| Μπαλκόνια : | Στα Υ/Δ, Στο Σαλόνι, Στη Κουζίνα |
| Μπαλκόνια (τμ) : | 3 |
| Περιβάλλοντας Χώρος : | Κοντά στην Αγορά, Κοντά σε Συγκοινωνίες |
| Πισίνα : | Όχι |
| Τέντες : | Παντού |
| Εμβαδόν Οικοπέδου : | 1 |
| Αποθήκη : | Όχι |
| Αρ. Ορόφων : | 5 |
| Αρ.Διαμερισμάτων : | 28 |
| Ενεργειακή Κλάση : | Ζ |
| Ζώνη : | Γενικής Κατοικίας |
| Θέα : | Όχι |
| Θέση : | Φωτεινό, Γωνιακό, Προσόψεως |
| Κατάλληλο για Εξοχική Κατοικία : | Οχι |
| Κατάλληλο για Επαγγ.Xρήση : | Ναι |
| Κατάλληλο για Φοιτητές : | Ναι |
| Μισθωμένο : | Όχι |
| Ποιότητα Κατασκευής : | Άριστη κατασκευή |
| Ποιότητα Περιοχής : | Καλή |
| Προσανατολισμός : | Νοτιοανατολικό |
| Ρετιρέ : | Όχι |
| Συγκοινωνίες : | Λεωφορεία, Ηλεκτρικός |
| Συναγερμός : | Όχι |
| Ταράτσα Ιδιόχρηστη : | Όχι |
Παράδειγμα: Δάνειο 100.000€, συνολική διάρκεια 30 έτη. Για τα τρία πρώτα έτη τελικό επιτόκιο 2,92% και τα υπόλοιπα 27 έτη τελικό επιτόκιο 4%. Ενδεικτική δόση για τα τρία πρώτα χρόνια ~420€ και για τα υπόλοιπα 27 έτη ~500€
Ψάχνετε για το τέλειο σπίτι; Λάβετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε! Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για ένα στεγαστικό δάνειο.