Αγαπημένα

Η Λίστα σας είναι κενή

GoldenHome

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Νομική Υποστήριξη για τον Ενδιαφερόμενο

Το νομικό τμήμα της Golden Home απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων δικηγόρων στον τομέα των ακινήτων και στα θέματα φορολογίας τους. Βασικός στόχος μας αποτελεί η ασφάλεια και η ικανοποίηση του Πελάτη σε κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το νομικό τμήμα της Golden Home απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων δικηγόρων στον τομέα των ακινήτων και στα θέματα φορολογίας τους. Βασικός στόχος μας αποτελεί η ασφάλεια και η ικανοποίηση του Πελάτη σε κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας, μέσω της αναζήτησης όλων των προϋποθέσεων για την ανεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης σύμφωνα με το προφίλ του εκάστοτε Πελάτη, της συνεχούς ενημέρωσης σχετικά με τις νομικές και φορολογικές εξελίξεις και της καθημερινής ενασχόλησης μας με τον τομέα των ακινήτων. Η υπευθυνότητα και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής!

 

Βασική προυπόθεση μιας επιτυχημένης αγοραπωλησίας, αποτελεί η ασφάλεια του εκάστοτε αγοραστή. Το νομικό μας τμήμα παρέχει τις εξής υπηρεσίες :

  1. Έλεγχος τίτλων στο οικείο Υποθηκοφυλακείο-Κτηματολογικό Γραφείο, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το ακίνητο είναι ελεύθερο από βάρη (υποθήκες, προσημειώεις, κατασχέσεις, διεκδικήσεις κτλ) και ότι οι τίτλοι του είναι σε πλήρη νομική τάξη.
  2. Νομικές συμβουλές σχετικά με την φορολογία των ακινήτων και την απαλλαγή από τον φόρο μεταβίβασης για αγορά πρώτης κατοικίας.
  3. Έλεγχος των δικαιολογητικών που προσκομίζει ο πωλητής στον Συμβολαιογράφο.
  4. Δεύτερος νομικός έλεγχος στο οικείο Υποθηκοφυλακείο-Κτηματολογικό Γραφείο την ημέρα υπογραφής του οριστικού συμβολαίου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι η εικόνα του ακινήτου παραμένει η ίδια.
  5. Παράσταση δικηγόρου την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου και έλεγχος του οριστικού συμβολαίου αγοραπωλησίας.
  6. Νομική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας.

*Το Νομικό μας τμήμα συνεργάζεται με έμπειρους και έμπιστους συμβολαιογράφους, οι οποίοι αναλαμβάνουν να συντάξουν με ασφάλεια και ταχύτητα τα συμβόλαια των Πελατών της εταιρείας μας.

Μοιράσου το!
Εγγραφη στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, μειώσεις τιμών, ανακοινώσεις

Η ενοικίαση μιας βίλας στην Ελλάδα
είναι μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ